Tilbud!
,

BodyLab Protein Pandekage & Vaffel Mix Classic

Original price was: 150 kr..Current price is: 119 kr..

Skab lækre og proteinrige pandekager og vafler med vores populære mix. Perfekt til sund morgenmad eller lækker eftermiddagssnack.

Køb her

Varenummer (SKU): 7105602088542232 Kategorier: ,

BodyLab Protein Pandekage & Vaffel Mix Classic er det ultimative valg for dig, der ønsker at nyde lækre pandekager og vafler uden at gå på kompromis med din proteinindtagelse. Denne unikke bagemix er skabt med fokus på kvalitet, smag og ernæring, så du kan forkæle dig selv med en sund og velsmagende treat.

Med en blanding af hvedemel, hvedegluten, valleproteinkoncentrat og majsstivelse får du en nærende kombination, der sikrer dig den rette mængde protein og kulhydrater til at støtte din træning og genopretning. Denne balancerede sammensætning gør det til et ideelt valg både før og efter træning eller som en lækker måde at få ekstra protein i din kost.

BodyLab Protein Pandekage & Vaffel Mix Classic er let at tilberede og kræver blot tilsætning af vand for at kunne nyde de lækre pandekager og vafler. Denne mix giver dig mulighed for at skabe din egen sunde og proteinrige morgenmad, eftermiddagssnack eller dessert på en hurtig og nem måde.

Med denne bagemix kan du forkæle dig selv med lækre pandekager og vafler, som smager fantastisk og samtidig giver din krop de nødvendige næringsstoffer den har brug for. Uanset om du er en træningsentusiast, en sundhedsperson eller bare elsker at nyde god mad, vil BodyLab Protein Pandekage & Vaffel Mix Classic være et skønt tilføjelse til din madrutine.

Gør din næste måltid til en fest for dine smagsløg og din krop med BodyLab Protein Pandekage & Vaffel Mix Classic. Tag kontrol over din ernæring uden at gå på kompromis med smagen. Forkæl dig selv med denne lækre og nærende bagemix, og lad dine smagsløg og dine muskler takke dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BodyLab Protein Pandekage & Vaffel Mix Classic”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.